Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu vodorovná

Verejné priestranstvo pred Kultúrnym domom Vieska-Bezdedov

Verejné priestranstvo pred Kultúrnym domom Vieska-BezdedovVytlačiť
 

Poskytovateľ NFP:
Pôdohospodárska platobná agentúra
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Program rozvoja vidieka – integrovaná stratégia rozvoja územia
Projekt MAS Naše Považie
Obnova a rozvoj obcí

Skutočné výdavky projektu: 23.902,18 €

Stručný popis výsledkov projektu:
Predmetom projektu bolo rozšírenie verejného priestranstva pred Obecným domom v mestskej časti Púchova, Vieska-Bezdedov. Vybudovali sa nové spevnené plochy zo zámkovej dlažby a asfaltu, osadili nové lavičky, odpadkové koše, vysadila sa zeleň. Mesto Púchov realizáciou projektu zabezpečilo bezpečný prístup obyvateľov tejto mestskej časti ku kultúrnemu obecnému domu. Tento projekt prispel k zvyšovaniu kvality životného prostredia v mestskej časti a zatraktívneniu daného územia a aj zvýšeniu životného štandardu obyvateľov. Mesto Púchov týmto projektom zabezpečilo lepšie podmienky pre svojich obyvateľov a návštevníkov.

 

 

 

 

 

 

 


 
 
webygroup
ÚvodÚvodná stránka