Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu vodorovná

Verejné priestranstvo pred cintorínom Nosice

Verejné priestranstvo pred cintorínom NosiceVytlačiť
 

Poskytovateľ NFP:
Pôdohospodárska platobná agentúra
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Program rozvoja vidieka – integrovaná stratégia rozvoja územia
Projekt MAS Naše Považie
Obnova a rozvoj obcí

Skutočné výdavky projektu: 35.998,03 €

Stručný popis výsledkov projektu:
Projekt riešil modernizáciu verejného priestranstva existujúceho cintorína a rekonštrukciu oplotenia cintorína, ako aj spevnenej plochy pred vstupom. Pôvodné oplotenie bolo nahradené novým oplotením, osadila sa nová kovaná brána, ktorá zapadá do koloritu priestranstva cintorína. Plocha pred vstupom bola vyasfaltovaná a vzhľadom na jestvujúci terén bolo nevyhnutné vybudovať i oporný múrik. Cieľom projektu je predovšetkým zlepšenie základných služieb a vyššej atraktivity prostredia cintorína a vytvorenie lepších podmienok pre obyvateľov mesta.

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
webygroup
ÚvodÚvodná stránka