Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu vodorovná

Modernizácia verejného priestranstva na cintoríne Púchov

Modernizácia verejného priestranstva na cintoríne PúchovVytlačiť
 

Poskytovateľ NFP:
Pôdohospodárska platobná agentúra
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Program rozvoja vidieka – integrovaná stratégia rozvoja územia
Projekt MAS Naše Považie
Obnova a rozvoj obcí

Skutočné výdavky projektu: 35.997,91 €

Stručný popis výsledkov projektu:
Predmetom projektu bola modernizácia existujúcej časti chodníkov na mestskom cintoríne v Púchove, osadenie nových lavičiek, odpadkových košov a sadovníckych úprav spočívajúcich vo výsadbe stromov a výsevu trávnikov. Cieľom projektu bolo zabezpečenie bezpečného a estetickejšieho užívania priestoru cintorína pre obyvateľov a návštevníkov cintorína. Realizáciou projektu sa skvalitnili verejné služby a zlepšili životné podmienky.

 

 

 

 

 

 

 


 
 
webygroup
ÚvodÚvodná stránka